Der er mange forskellige ting man kan gå op i, når det kommer til biler. Nogle elsker den måde biler ser ud på: de flotte kurver, og det nogle gange aggressive udseende. Andre mennesker går rigtigt meget op i motorkraft og hastighed: de elsker følelsen af at køre hurtigt, og at have tæmmet et vildt bæst. Jeg hører dog til en helt tredje gruppe af mennesker, der primært går op i ekstraudstyr og gadgets!

For mig er en bil stort set bare en bil. Det er et køretøj på 4 hjul, som jeg kan sætte mig ind i, når jeg gerne vil køre et sted hen. Jeg går altså ikke specielt meget op i hvordan bilen ser ud, hvor meget motoren brummer eller hvor stærkt den kan køre. Der hvor bilproducenterne virkeligt får min opmærksomhed, er i introduktionen af spændende og funktionelt teknologi.

Jeg elsker eksempelvis tanken om, at min telefon og min bil kan tale sammen. Det virker helt og aldeles oplagt i min verden. Moderne telefoner er fortidens supercomputere: og de passer ned i vores lomme! Vores telefon har altså en masse computerkræfter at gøre med, er forbundet til internettet og har alle vores kontakter og andre oplysninger. Hvorfor ikke bruge alle disse ting til at gøre køreoplevelsen bedre? Ved at forbinde min bil til min telefon kan jeg lytte til den musik, eller de podcasts, jeg altid har liggende på min telefon. Jeg kan besvare opkald uden at tage hænderne væk fra rattet, eller øjnene væk fra vejen. Jeg kan endda stille spørgsmål til Siri, hvis der er noget, jeg har brug for at vide.

Det slutter dog ikke der. Der er et hav af ekstraudstyr derude, og jeg har lyst til at prøve det hele! Det var faktisk denne lyst til at have en masse ekstraudstyr, der var grunden til, at jeg valgte at købe en vw polo. Det er nemlig en forholdsvist billig bil, som dog har adgang til noget af det absolut bedste ekstraudstyr på markedet.

Min VW Polo taler altså ikke bare sammen med min telefon. Den låser også automatisk op, når jeg kommer tæt på den, og låser sig selv, når jeg bevæger mig væk. Den har et bakkamera der gør det super let at komme ind og ud af parkeringspladser. Musikken fra min telefon spiller heller ikke bare på de almindelige højttalere: jeg har opgraderet til det lækre lydanlæg fra Beats. Jeg har også opgraderet bilen til at have et klimaanlæg, der helt automatisk sørger for, at der altid er en behagelig temperatur inde i bilen ? uden at jeg behøver at justere på noget som helst!

For mig er det alle disse gadgets der gør en bil til noget særligt. Hvis du også går op i teknologi og ekstraudstyr, så kan jeg varmt anbefale, at anskaffe sig en VW Polo.