Mercedes Benz er anerkendt for deres serie af SUV modeller og mens mange ofte associere Mercedes med deres populære modeller som GLA og GLE, så mener vi at den ultimative SUV fra Mercedes er deres GLS-model.
Mercedes GLS modellen kan være op til tre gange så dyr som den mere klassiske Mercedes GLA og derfor er den ikke nær så mainstream, når man sammenligner Mercedes? SUV modeller. Mercedes GLS er i en klasse for selv, med denne model rammer Mercedes en god balance mellem power, elegance og luksuriøsitet. Dette er understreget ved S?et i GLS, som er fælles nævneren blandt Mercedes? top modeller. Dermed positioneres SUV modellen i en klasse for sig og henvender sig til et meget specifikt segment i markedet.

Den nye Mercedes GLS
Mercedes GLS har som de andre modeller udbudt af Mercedes Benz, oplevet en stor udvikling over de seneste år. Der er sket en rigtig stor udvikling i design, teknologi og udstyr.

Den nye Mercedes GLS generation findes både i en 350 d aut. ? og en 400 d aut. model. Med GLS modellen får man rumligheden fra en klassisk SUV kombineret med følelsen fra en langturssedan.

Den rumlige SUV har sædeplads til hele syv personer, fordelt over tre sæderækker. Når bagsæderne klappes ned, med ét enkelt tryk på en knap, kommer bilens rumlighed til rette og bagagerummet rummer op til 2.400 liter.

Den nye generation af Mercedes GLS, er udstyret med det såkaldte MBUX ( Mercedes Benz User Experience ). Dette er et revolutionerende multimediesystem, med to store 12,3? skærme. Alle informationer i instrumentbrættet er samlet på disse to skærme, som giver dig en unik oplevelse og køreglæde. Samtidig er bilens interiør i en klasse for sig selv og opnår et eksklusivt udtryk med læderkabinen og den moderne LED belysning. Bilens høje midterkonsol med håndtag, giver det karakteristiske offroad / SUV look. 

Mercedes GLS er helt i top når det kommer til sikkerhed, dette ses både i bilens konstruktion men samtidig også i dens teknologi som indebærer ting som Intelligent Drive og Active Distance Assist DISTRONIC, Active Stop-and-GO, og meget mere.


SUV egenskaberne kommer til udtryk i bilens topklasse affjedring og firehjulstræk. Med specielle køreprogrammer til offroad terræn, får du den ultimative oplevelse af komfort og køreglæde i alle slags omgivelser. Samtidig leverer bilen top performance når det kommer til aerodynamik. Optimeringen af bilens aerodynamik giver en forbedret brandstoføkonomi og reducere vindstøj.