Markedet for elbiler eksploderer i disse år. Det er navnlig hensynet til klimaet, der spiller en rolle i denne fremgang. For elbilen er vejen frem, hvis vi skal klare de udfordringer, verden står overfor. Elbiler er ikke afhængige af fossile brændstoffer og er derfor klar til den omstilling, der venter forude. Og de kører længere og længere på hver opladning, samtidig med at komforten og sikkerheden bliver stadigt bedre.

Her er Renault Zoe et virkelig godt bud på en elbil, der er spækket med ny teknologi og indrettet til den moderne, krævende bilist, der gerne vil sidde behageligt bag rattet og nyde turen. En Renault Zoe er en kompakt elbil, der egner sig fremragende til den tætte trafik i byerne, hvor parkering er en kunst i sig selv. Den nye Renault Zoe har gennemgået en overhaling, som gør den endnu mere manøvredygtig og sikker.

Lækker kabine

Selv i den lækre kabine i en Renault Zoe er der tænkt på klima og miljø. Det lækre indtræk er af 100% genbrugsstof. Noget, der tiltaler den moderne, miljøbevidste forbruger. Og komforten er fremragende. Instrumentbrættet i en Renault Zoe er designet på ny og funktionelt ned til mindste detalje. Du vil føle det, når du sætter dig ind bag rattet og starter den lydløse elmotor. Her er tænkt over tingene.

385 kilometer på en opladning er intet mindre end fantastisk. En Renault Zoe er en kompakt, men komfortabel bil, som du kan køre langt i mellem opladningerne. Der er noget virkelig skønt i at vide, at man ikke skal holde ind hele tiden, hvis man er på langtur ud i landet. Og når du kører, har du glæde af skiltegenkendelse og andre moderne features, der gør det lettere at køre bil.

Skønt at være venlig mod klimaet

At vide, at man kører i en bil, der ikke sviner og brænder fossilt brændstof af, det er en daglig glæde. Klimaet skal ikke lide mere overlast end højst nødvendigt, når vi færdes i trafikken, sådan er vi nok mange, der har det. Derfor er Renault Zoe en bil for dig, der tænker på klimaet og gerne vil gøre en forskel.