Der kommer hver måned nye udgaver af elbiler. Elbiler er det nyeste tiltag fra bilproducenternes side, der skal imødegå den efterspørgsel på klimavenlige biler, som er stærkt stigende i disse år. Og med de fremskridt der er vundet på området de seneste år, så er vi nu der, hvor elbiler faktisk begynder at virke rigtig interessante. Så langt er man nu fremme, at man kan fremvise en spritny og superkraftfuld SUV, der udelukkende kører på el.

Den kraftfulde, kompakte SUV, Mercedes EQA giver dig alle de kendte, luksuriøse egenskaber fra den konventionelle Mercedes, men nu med en motor der udelukkende kører på el. En motor der snildt kan måle sig med de kendte konventionelle motorer fra Mercedes. En Mercedes EQA er det nyeste skud på stammen af et voksende træ af eldrevne luksusbiler fra det kendte tyske kvalitetsmærke. En SUV der er en oplevelse at køre, hver eneste gang du sætter dig bag rattet.

Styrke og komfort

Den, der betjener en Mercedes EQA, oplever fra første sekund glæden ved at sidde bag rattet i en bil fra det legendariske tyske kvalitetsmærke Mercedes. Her er tale om en følelse. En følelse af at blive betjent. En følelse af at der har været tænkt over hver eneste detalje. At hver eneste detalje er lavet for, at netop du skal have det bedre og lettere. Der er tænkt for dig og på dig, allerede før du sætter dig ind.

Dette er ikke nyt for Mercedes. En Mercedes EQA er nytænkende og særdeles innovativ, men den er også bygget på stolte traditioner, der kommer ud af mange års passion for gode biler. En passion for førerens og passagerernes velbefindende. En Mercedes EQA vil behage dig og gøre dig godt tilpas på hele turen, lang som kort. Det er en diskret luksus, som er indbygget i en Mercedes EQA.

Sikkert frem på fire hjul

En Mercedes EQA trækker på alle fire hjul. Det mærker man på det solide vejgreb, der fremvises, når man træder på speederen og går ind i svingene. En Mercedes EQA holder godt fast og giver en behagelig følelse af sikkerhed og tryghed, som er guld værd. God fornøjelse.